Cine suntem și ce facem

ART digital este un proiect al editurii ART EDUCAȚIONAL și se numără printre pionierii realizării de manuale digitale din România, fiind în prezent structura cu cele mai performante și mai atractive produse de acest tip din mediul școlar.

Povestea ART digital a început în 2014, atunci când ART EDUCAȚIONAL a înscris primele proiecte digitale în competițiile lansate de Ministerul Educației. Așa s-au născut manualele digitale ART, 12 manuale care se află acum pe băncile tuturor copiilor de ciclul primar din România, acoperind toate disciplinele de învățământ importante.

ART digital este singurul proiect din România care realizează manuale digitale cu adevărat responsive , al căror conținut se poate citi în cele mai bune condiții pe orice dispozitiv, inclusiv tabletă și telefon mobil, rearanjându-se în funcție de dimensiunea ecranului pe care rulează.

ART digital este singurul proiect din România care propune conținuturi digitale originale , concepute astfel încât să aducă elevilor un real plus cognitiv.

ART digital este partenerul de joc și de învățare al tuturor elevilor care folosesc noile tehnologii.

ART digital este asistentul profesorului modern, pentru o școală a secolului XXI.